kislány csipsszelMagyarországon is egyre nő azon vállalkozók száma, akik felismerik a franchise-ban rejlő üzleti lehetőséget. Biztonságos beruházásra törekednek, és élvezni kívánják a rendszerhez tartozás előnyeit, a rendszergazda hátterét, támogatását.

A Twist & Chips hálózat egyedülálló koncepciót, biztos hátteret kínál mindazoknak, akik egy a piacon hagyományos terméket, a burgonyát, egy új elkészítési móddal, új ízekkel és dinamikus üzleti felfogással kívánnak értékesíteni.

Franchise partnereket keresünk mind mobil mind fix üzleti koncepciónk számára Budapesten, és több vidéki nagyvárosban, valamint számos kisvárosban egyaránt.

A csatlakozó vállalkozóknak átadjuk mind azt az üzleti ismertet, és igényesen kialakított arculatot, amely több éves munka eredménye. Segítünk az üzlet bevezetésében, a folyamatos, sikeres működtetésében.

árusító kocsiFix üzlet esetében az átvevő feladata a hatályos melegkonyhás engedélyek beszerzése, az általunk leszállított Mobil egység bejelentést követően azonnal megkezdheti a működését.

Egy adott franchise rendszerhez való csatlakozás biztosítja a hálózathoz való tartozás előnyeit, a franchise központ támogatását, a kidolgozott know-how-t. A nemzetközi tapasztalatok is igazolják, hogy egy franchise rendszerbe való belépés biztonságosabb, mint önállóan vállalkozni.

Partnereink sikere a MI sikerünk!

Jelenleg a következő feltételekkel csatlakozhatnak hálózatunkhoz leendő üzleti partnereink:

Amennyiben érdeklődik a hálózathoz való csatlakozás iránt, kérjük töltse ki és küldje vissza a jelentkezési lapot() email címünkre.

Ha bármilyen felmerülő kérdése van franchise hálózatunkkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal!

Natúr burgonya chips
english version